Free Porn
xbporn

Podívejte se na to kdo všechno do toho po mistroství praštil? Kteří hokejisté se ženou do svatby?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Hokejisté a jejich svatby: Přehled nadcházejících událostí

Michal Kempný a jeho svatební plány

Michal Kempný, známý český hokejový obránce, oslavil své úspěchy nejen na ledě, ale brzy i v osobním životě. Kempný, který je ve věku 33 let na vrcholu své kariéry, se rozhodl završit své štěstí svatbou. Po zisku zlaté medaile a poháru se rozhodl, že je čas na další velký krok – svatbu. Jeho nevěsta, jejíž identita zůstává pro veřejnost zatím tajemstvím, se těší na léto, kdy se budou vyměňovat prstýnky a sliby.

David Pastrňák: Od hvězdy Bostonu k rodinnému životu

David Pastrňák, forvard Boston Bruins, se stal nejen ikonou hokeje, ale i rodinným mužem. S Rebeccou Rohlssonovou, bývalou hosteskou ze Stockholmu, se zasnoubili již v roce 2022 ve Francii. Jako rodiče malé Freyi, která má nyní jeden rok, plánují svůj sňatek na letošní léto. Rebecca, která se vyznačuje svou žhavou osobností a veselým přístupem, se těší na tento velký den stejně jako její slavný snoubenec.

Petr Mrázek a jeho láska k Sáře Olivové

Gólman Chicaga Blackhawks, Petr Mrázek, prožívá jedno z nejkrásnějších období svého života. V červnu loňského roku požádal svou přítelkyni Sáru Olivovou o ruku. Sára, bývalá špičková beachvolejbalistka a současná výživová poradkyně, řekla nadšené „Ano“. Tato krásná dvojice již plánuje svůj svatební den, kdy Sára bude zářit ve svatebních šatech, které si pečlivě vybírala.

David Tomášek a jeho osudová Adéla Kocourková

David Tomášek, útočník švédského Färjestadu, si našel svou životní lásku v Adéle Kocourkové. Tato dvojice je připravena na další kapitolu svého života, kdy se Adéla brzy stane paní Tomáškovou. David, který je známý svým talentem a oddaností hokeji, ví, že Adéla je pro něj tou pravou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené