Free Porn
xbporn

Hokejový mistr světa Dominik Kubalík ukázal první fotky své dcery.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Radostný den pro Dominika Kubalíka

Dominik Kubalík, hráč Ottawy, prožil na mistrovství světa v hokeji nezapomenutelný okamžik. Krátce před prvním utkáním se totiž stal otcem. Jeho manželka Klára přivedla na svět jejich prvorozenou dceru, která dostala jméno Mia. Kubalík se tak poprvé na ledě představil jako otec.

Emocionální začátek mistrovství

„Nejhezčí den života,“ zářil Dominik Kubalík krátce před prvním zápasem na mistrovství světa, kde Česká republika čelila Finsku. Osmadvacetiletý hráč netušil, zda se mu podaří utkání stihnout. Ráno totiž obdržel od manželky zprávu, kvůli které šel hokej stranou. Sbalil si to nejnutnější a uháněl z Prahy do Plzně, aby byl u porodu dcerky Miy.

Návrat k týmu a dárek od spoluhráčů

Vše se nakonec stihlo a odpoledne se Kubalík znovu připojil k týmu. Od spoluhráčů dostal dárek v podobě dresu se jmenovkou dcery a číslem. „Paní to zvládla fantasticky. Já jsem tam byl spíš jen takový podržtaška. Všechno bylo ale skvělé a ty pocity jsou úžasné. Jsem hrozně rád, že to holky zvládly,“ prozradil hokejista po návratu. A radovat se nakonec mohl dvakrát – ve večerním zápase totiž český reprezentační tým na nájezdy porazil Finsko a připsal si na konto důležité dva body.

Český tým triumfuje po čtrnácti letech

Historický úspěch české reprezentace

V neděli 26. května česká reprezentace šampionát po čtrnácti letech ovládla. Mezi oslavami, které trvaly několik dní, si Kubalík stihl odskočit i za rodinou. A fanouškům na sociálních sítích se nyní pochlubil prvními fotografiemi novorozené dcery.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené