Free Porn
xbporn

Legendární hvězda z filmu „Nekonečný příběh“ Jonathan Brandis si ve svých 27 letech vzal život. Je jeho důvod absurdní?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Dětský model a herec

Jonathan Brandis se narodil v Danbury ve státě Connecticut 13. dubna 1976 Mary a Gregorymu. Jeho rodiče patřili mezi typické středostavovské Američany. Ona byla učitelka, on hasič. Jako malý měl Jonathan vskutku andílkovský vzhled, který upoutal nejednu modelingovou agenturu. Poprvé předváděl boty, a to ve věku pouhých dvou let. O pár roků později se začal objevovat v televizi.

V šesti letech si zahrál postavu Kevina Buchanana v televizním seriálu One Life to Live. V devíti se s rodinou přestěhoval do Los Angeles, kde mohl získat lepší pracovní příležitosti a kde se mohla jeho kariéra skutečně rozjet.

Idol náctiletých

Během dospívání se Jonathan objevil v pořadech Full House, Who’s The Boss a The Wonder Years. Velký zlom nastal v roce 1990, kdy získal hlavní roli Bastiana Buxe ve filmu Nekonečný příběh II: Další kapitola. Ihned poté ho čekalo natáčení hororu od Stephena Kinga „To“. Za tento snímek získal uznání kritiky, což mu otevřelo dveře k dalším filmům.

Nejvíce se ale proslavil coby Lucas Wolenczak ve Spielbergově seriálu Strážce moře. Stal se idolem teenagerů. Týdně dostával 4000 dopisů od fanoušků. Dokonce se umístil v první desítce nejpřitažlivějších herců časopisu Seventeen. Neměl klid ani během natáčení. Do studia se draly zástupy dívek, jen aby si ho vyfotily. Nakonec ho museli po celou dobu doprovázet až tři bodyguardi.Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené