Free Porn
xbporn

Částka, kterou platí na děti expartner Dominiky Marešové vás posadí na zadek.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Překvapivý návrh na výši alimentů

Dominika Mesarošová, známá česká modelka a televizní osobnost, se na svém Instagramu podělila o překvapivou a šokující zprávu. Její expartner Tomáš Novotný jí nabídl alimenty ve výši, kterou by mnoho lidí považovalo za směšně nízkou. „Přijdou vám 2000 korun alimenty měsíčně adekvátní na pět a půl leté dítě v pořádku?“ ptala se svých fanoušků s nadsázkou. Tento návrh vyvolal vlnu diskuzí a kritiky mezi jejími sledujícími.

Reakce Dominiky na Instagramu

Dominika na svém Instagramu uvedla, že byla z návrhu otce syna Eliána pořádně překvapená. „Na Instagramu jsem se tomu jen pousmála, ale hodnocení o výši alimentů, které jsou adekvátní na syna, je samozřejmě na soudu,“ řekla Super.cz Mesarošová. Její reakce na sociálních sítích ukázala, že i když se snaží udržet si pozitivní přístup, situace ji zjevně zasáhla.

Pohled odborníků na výši alimentů

Námi oslovená advokátka pro Super.cz uvedla, že nejnižší alimenty, které ve své dlouhé kariéře zažila, byly 2800 korun a byly vyměřené muži bez příjmů a také bez domova, muži žijícímu na ulici. Tento fakt jen podtrhuje, jak neobvyklý je návrh Tomáše Novotného.

Srovnání s běžnou praxí

V České republice se výše alimentů často stanovuje na základě několika faktorů, včetně příjmů obou rodičů a potřeb dítěte. Běžně se částky pohybují v řádu tisíců korun měsíčně, a to i v případech, kdy jsou příjmy rodičů nízké. 2000 korun měsíčně se jeví jako velmi nízká částka, zejména pro dítě ve věku pěti a půl let, které má specifické potřeby, jako je vzdělávání, stravování a zdravotní péče.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené