Free Porn
xbporn

Čeští hokejisté jsou nezastavitelní v oslavách vítězství stejně jako na ledě. Několik nekončících oslav stále pokračuje.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Po zisku titulu se čeští hokejisté ukázali, že umí slavit stejně intenzivně, jako hrají na ledě. V noci na včerejšek jejich oslava pokračovala v několika známých pražských podnicích a nezastavila se ani následující den. Jak probíhaly jejich oslavy a co všechno zažili? Přinášíme vám detailní pohled na jejich nekonečný večírek.

Začátek oslav v hospodě Katr

Úvodní část večírku

Hned po zisku titulu zamířili hokejisté do vyhlášené hospody Katr. Tam se fanoušci mohli těšit na živé vysílání, během kterého se obránci Tomáš Kundrátek, Michal Kempný a Jan Rutta starali o zábavu. Kundrátek si neodpustil špičkování na úkor útočníka Jakuba Fleka, který měl na rukou dvoje hodinky. „Flíčkovy rolexky, to je vrchol!“ smál se Kundrátek a poté vyzval sledující, aby napsali, kam by měli pokračovat dál.

Volba další destinace

Fanoušci nakonec rozhodli, že hokejisté by měli zamířit do tanečního klubu Duplex na Václavském náměstí. Kundrátek zde zahodil vrchní část oděvu, čímž odhalil svou zlatou medaili, která se mu houpala na bříšku.

Rozprouděná párty v klubu Duplex

Role Davida Tomáška

Hlavní roli na další části oslavy převzal forvard David Tomášek, který se ujal diskžokejského pultu a svými kreacemi pořádně rozproudil další zaslouženou párty.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené