Free Porn
xbporn

Už rozvedený Petr Nedvěd osahával snad servírku na večírku šampiónů. Co na to fanoušci?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Překvapení po oslavě hokejového triumfu

Bylo to překvápko, když si po první oslavě hokejového triumfu odváděl fešák Nedvěd, jinak generální manažer zlatých hochů, nad ránem neznámou krásku až k sobě domů. Držení za ručičku, něžné doteky, vískání v jejích blond vlasech… Ne, tmavovláska Nicole (29), z níž někdy během roku 2020 tajně udělal svou manželku, to rozhodně nebyla!

Rozvod s Nicole a střídavá péče

„Jenže s Nicole jsme už rozvedeni, je to půl roku. A nežijeme spolu už přes rok,“ šokoval Nedvěd v rozhovoru pro Blesk. Prozradil také, jak to teď mají s dcerkou Naomi. „Máme střídavou péči týden – týden.

Malé budou za chvíli čtyři roky, zvládá to perfektně, což je pro nás ze všeho nejdůležitější,“ upozornil. Podle našich informací sehnal oběma byt nedaleko, aby dcerka mohla navštěvovat dál stejnou školku a mohli si ji bez problémů předávat.

Reakce Nicole na veřejné spekulace

Nad svým »mimomanželským skandálem« se jen lehce ušklíbl. „Po tom, co se objevily ty fotky, jsem Nicole volal a ta už z toho měla srandu. Její instagram během dvou hodin zaplavila spousta komentářů, takže prý hned věděla, že se něco děje…“ To včera večer potvrdila i ona: „Opravdu jsem nečekala tolik zpráv, ale… S Petrem nějakou dobu netvoříme pár, takže je to svobodný člověk,“ napsala Nicole na Instagramu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené