Free Porn
xbporn

Divácká anketa: Eva Podzimková podruhé porodila. Víte jestli na svět přivedla holčičku nebo chlapečka? Máme správnou odpověď.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Radostné očekávání nového přírůstku

Herečka Eva Podzimková, kterou diváci znají pod jejím rodným jménem Josefíková, a její manžel, scenárista Matěj Podzimek, se v lednu podělili s veřejností o radostnou novinku. V oblíbeném pořadu Superchat Eva oznámila, že je těhotná a že jejich rodina brzy přivítá dalšího člena.

Rodinné hodnoty a tradice

Eva a Matěj mají oba sourozence, což jim přirozeně vnuklo myšlenku na větší rodinu. Eva sdělila, že mít čtyřčlennou rodinu je pro ně logickým krokem, který vychází z jejich vlastních zkušeností a hodnot. „Oba máme sestru, takže pro nás bylo naprosto přirozené uvažovat o konečném počtu členů rodiny čtyři,“ vysvětlila Eva.

Přivítání malé Berty

Po čtyřech měsících očekávání přišel ten vytoužený okamžik. Eva a Matěj se stali dvojnásobnými rodiči a jejich téměř tříletá dcerka Lota má nyní mladší sestřičku. „Kolem Evy už obíhá druhá planeta. Jmenuje se Berta! Jsme šťastní a děkujeme. Eva, Lotka, Berta, Matěj,“ napsal Matěj na sociální síti, čímž vyjádřil radost celé rodiny.

Porod a první dny doma

Podle informací z blízkého okolí rodiny proběhl porod bez komplikací a maminka s dcerkou jsou v pořádku. Eva se cítí dobře a užívá si první dny s Bertou doma. Matěj jako hrdý tatínek pomáhá, kde může, a malá Lota se s nadšením učí roli starší sestry.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené