Free Porn
xbporn

Jiří Kajínek promluvil o tom, jak unikl o vlásek smrti. Podívejte se o co šlo a o jakou nevyléčitelnou nemoc se pere i jeho láska.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Jiří Kajínek je jméno, které v České republice vyvolává různé emoce. Od notoricky známého vězně odsouzeného za dvojnásobnou nájemnou vraždu až po muže, který se po udělení milosti musel vypořádat s vážnými zdravotními problémy. Tento článek se podrobně zaměří na život Jiřího Kajínka, jeho boj s rakovinou prostaty a podporu jeho partnerky Magdy, která trpí chronickou leukémií.

Život ve vězení a útěky

Odsouzení a doživotí

Jiří Kajínek byl v roce 1998 odsouzen na doživotí za dvojnásobnou nájemnou vraždu. Během svého pobytu ve vězení se stal známým díky svým pokusům o útěk. Nejvíce rezonoval jeho úspěšný útěk z vězení Mírov v roce 2000, který byl považován za téměř nemožný. Tímto činem se Kajínek zapsal do povědomí široké veřejnosti jako muž s neuvěřitelnou odvahou a odhodláním.

Udělání milosti

V roce 2017 mu byla udělena milost od tehdejšího prezidenta Miloše Zemana, což umožnilo jeho propuštění na svobodu. Jak sám Kajínek přiznává, tato milost mu doslova zachránila život. „To kdybych měl ve vězení, tak bych umřel,“ vzpomíná na své pocity během vyšetření v nemocnici, kde ho obklopovaly ozbrojené jednotky.

Boj s rakovinou prostaty

Diagnóza a léčba

Po propuštění z vězení se Jiří Kajínek musel vypořádat s vážnou zdravotní výzvou – rakovinou prostaty. Diagnóza přišla po sérii nepříjemných vyšetření, kdy mu lékaři oznámili vysoké hodnoty PSA a podezření na nádor. Následovalo 12 vpichů do prostaty, které potvrdily přítomnost rakoviny. „Bolelo to, je to nechutný, nepříjemný. Prostě hnus,“ popisuje Kajínek své zkušenosti.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené