Free Porn
xbporn

Podívejte se na RADAR: Česko hlásí velmi silné bouřky, které tu ještě nikdy nebyly. Kroupy jako golfové míčky.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Výhled počasí pro Českou republiku

Česká republika se chystá na deštivé období, které přinese změny v počasí. Podle informací z Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) se očekává, že v následujících dnech bude většina území pokryta dešťovými srážkami. Tato predikce je založena na analýze meteorologických dat a prognóz, které poskytují přehled o blížících se atmosférických jevech.

Středa: Zataženo a pravděpodobnost deště

Středa bude charakterizována zataženým nebo oblačným počasím s pravděpodobností dešťových srážek na většině území. Meteorolog Filip Smola pro CNN Prima NEWS uvádí, že zejména na západě a jihozápadě země mohou být srážky trvalejší a občas se mohou objevit i bouřky.

ČHMÚ vydal výstrahu před povodněmi v západních Čechách, která platí až do odpoledne. Teploty se budou pohybovat mezi 17 a 21 °C, v horských oblastech klesnou až na 13 stupňů.

Čtvrtek: Přeháňky a možné bouřky

Noc na čtvrtek přinese opětovný návrat deště, a to zejména v jihozápadní části České republiky. ČHMÚ varuje před možností silných bouřek, které mohou být doprovázeny přívalovými dešti, nárazovým větrem a kroupami.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené