Free Porn
xbporn

Podívejte se na dívku, která se projedla k hmotnosti 200kg, kdy váha jí už neudržela. Operace za půl milionů s ní udělala divy.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kdo je Anastasia Morris?

Anastasia Morris je mladá žena z Walesu, jejíž životní příběh poskytuje inspiraci a naději mnoha lidem, kteří bojují s nadváhou a obezitou. Síla, odhodlání a touha po změně ji vedly k radikálnímu rozhodnutí a transformaci svého života.

Cesta k 200 kilogramům

Morrisova cesta k boji s nadváhou začala již v dětství. Měla sklony k přejídání a nezdravému stravování, což se projevilo i v dospívání, kdy konzumovala fast food téměř denně. Nicméně, skutečným zlomem bylo stání se matkou v pouhých 19 letech. Tento nový životní úsek přinesl další tlak na její váhu a metabolismus.

Obrat k žaludečnímu bypassu

V roce 2023 dosáhla Morrisova hmotnost vrcholu – 203 kilogramů. V tomto bodě si uvědomila, že musí učinit drastické rozhodnutí, aby zachránila své zdraví a kvalitu života.

Rozhodla se pro žaludeční bypass, invazivní chirurgický zákrok, který má za cíl omezit množství potravy, které může člověk sníst. I přes vysoké finanční náklady, které tato operace přináší, se rozhodla pro tuto cestu a investovala do svého zdraví.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené