Free Porn
xbporn

Podívejte se kdo za významné lidi byl doprovodit Petru Svobodu na pohřbu jejího manžela Ondry.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Smuteční obřad v krematoriu ve Strašnicích

Petra Svoboda, známá moderátorka z televize Nova, se rozloučila se svým manželem Ondřejem Křivkou, který tragicky zemřel na kole. Smuteční obřad se konal ve strašnickém krematoriu a začal v poledne. Síň byla naplněná do posledního místa, kolem rakve se nacházely desítky věnců, převážně z bílých květů.

Poslední sbohem

Půl hodiny před začátkem obřadu se začali scházet přátelé, kolegové a blízcí, většina z nich přinášela bílé květiny. Ondřej Křivka zemřel pouhé dva týdny před svými 39. narozeninami. Na obřad dorazili i kolegové z Novy, kde se Petra seznámila se svou životní láskou. Smutek byl zřetelný na tvářích Lucie Borhyové a Reye Korantenga, kteří ho skrývali za černými brýlemi.

Přátelé a kolegové z celého světa

Z Ameriky den předem přiletěl Yemi A.D., choreograf a dlouholetý přítel Ondřeje. Na svém profilu na sociálních sítích sdílel své myšlenky: „Sedím na letišti v San Francisku a čekám na let domů na tvůj pohřeb. Sleduji lidi, kteří spěchají na další lety. Ondra byl můj přítel a rodina, byl to výjimečný člověk.“ Yemi také zmínil, jak Ondřej neustále pracoval na tom, aby byl lepším manželem, otcem a přítelem.

Smuteční hosté

Mezi hosty, kteří přišli vzdát hold Ondřejovi, byli také Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem, kavárník Richard Hrádek a módní návrhář Lukáš Macháček. Všichni společně prožívali bolest a ztrátu, která je zasáhla.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené