Free Porn
xbporn

Poznáte po letech hvězdu hříšného tance? Penny odmítla Playboy a její manželství krachlo

zdroj: instagram.com/youtube.com

Pamatujete na krásnou Cynthii Rhodes, z legendárního filmu Hříšný tanec?

Rhodes, které bude v listopadu 2024 68 let, se na vrcholu své kariéry elegantně vzdálila z centra pozornosti a zanechala za sebou dědictví rolí v klasických tanečních dramatech z 80. let.

Cynthia Rhodes se narodila v Nashvillu, Tennessee. Zpívá a tančí a její první hraní bylo v Xanadu, hudebním fantasy filmu z roku 1980, se zesnulou Olivií Newton-John a Genem Kellym.

V roce 1983 hrála tanečnici Tinu Tech ve filmu Flashdance. Ve stejném roce získala ještě větší roli jako milostný zájem Johna Travolty, tanečnice z Broadwaye, v pokračování Sylvestra Stalloneho po Horečce sobotní noci s názvem Staying Alive.

Ve filmu Dirty Dancing z roku 1987 hrála Penny Johnsonovou, učitelku tance v hotelovém resortu. Tohle byla její nejslavnější role.

Ve své roli předvádí své rytmické dovednosti s půvabnými a okázalými pohyby ve stylu Mambo při tanci se zesnulým Patrickem Swayzem v srdceryvných emocionálních dramatických scénách.

Talentovaná blondýnka, které bylo v té době 31 let, měla své partie i muže na výběr. Ve stejném roce, kdy vyšel Dirty Dancing, byla v hudebním videu k písni Richarda Marxe „Don’t Mean Nothing“. Marx byl také zpěvákem slavné rhodské písně „Right Here Waiting“ z roku 1989.

 

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené