Free Porn
xbporn

První slova Pastrňáka a Zachy v kabině: Byly to problémy v klubu neměli moc radost.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Motivace Davida Pastrňáka pro účast na šampionátu

David Pastrňák, jedna z největších hvězd českého hokeje, je připraven předvést své schopnosti na domácím mistrovství světa. „Samozřejmě v klubu moc radost neměli, ale chápali mě. Říkal jsem, že by pro mě bylo těžké nepřijet,“ prozradil elitní český hokejista. Pastrňákova motivace hrát před domácím publikem je zřejmá – touha reprezentovat svou zemi na nejvyšší úrovni je pro něj prioritou, i když to znamená jisté komplikace s klubem.

Komplikace při cestě do Prahy

Let do Prahy nebyl pro Davida Pastrňáka bez problémů. „Byly trošku komplikace s rodinkou, která musela přebookovat let, přiletí později. Jinak jsem rád, že jsme se sem dostali, celkově v pohodě,“ sdělil. Přes tyto drobné překážky se Pastrňák soustředí na to nejdůležitější – být připravený na první zápas.

Připravenost a očekávání před zápasem s Kanadou

Pastrňák se neváhá zapojit do hry ihned po příjezdu. „Nemám s tím problém. Samozřejmě dostat se zpátky do zápasového tempa po jednom tréninku nebude nic příjemného, snad to zvládnu,“ řekl s odhodláním. Přestože neví přesně, kdo bude hrát za Kanadu, je si jistý, že zápas bude kvalitní. „První místo v tabulce je k mání, čekám kvalitní hokej,“ dodal.

Souhra s Ondřejem Palátem se jeví jako reálná možnost. „Palič je velmi zkušený veterán, má dva Stanley Cupy v NHL. Kdyby tam byl… Už jsem měl s ním šanci být na Světovém poháru, vím, jak strašně je chytrý, bojuje, je skvělým hráčem, ťuknete si to s ním,“ pochvaloval si možnou spolupráci Pastrňák. Stejně pozitivně hovořil o Romanovi Červenkovi. „Všichni víme, že s Červusem souhra je, nebylo by to nic nového,“ řekl.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené