Free Porn
xbporn

Vila u Brna, která má uvnitř i zlatý záchod a vyhřívané terasy se prodala za velmi zajímavou částku.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Luxusní vila s dramatickou historií

Někdy se stává, že nemovitosti s výjimečným potenciálem musí čekat na svého pravého majitele dlouhé roky. Tak tomu bylo i v případě luxusní vily ve stylu podnikatelského baroka u Brněnské přehrady. Tato nádherná, avšak nedokončená nemovitost, byla původně oceněna na astronomických 110 milionů korun. Přesto zůstala neprodaná po celých osm let, než ji za třetinovou cenu 36 milionů korun získala mladá architektka Judita Ledererová.

Unikátní poloha a výhled

Výhled na Brněnskou přehradu

Vila se nachází na okraji obce Rozdrojovice a nabízí dechberoucí výhled na Brněnskou přehradu. Tato lokalita je známá svou krásou a klidem, což dává nové majitelce jedinečnou příležitost spojit luxus s přírodou. Judita Ledererová, čerstvá majitelka, o tom mluví se zvláštním nadšením: „Je to krásné místo, odkud je nádherný výhled na Brněnskou přehradu. Když jsem procházela interiér, je zřejmé, že vila potřebuje dokončit,“ řekla pro Blesk.cz.

Plány na budoucí využití

Architektonické plány a materiály

Ledererová, která pracuje v architektonické kanceláři, nyní pečlivě promýšlí, k jakému účelu bude vila dále sloužit. „Podle toho budou zvoleny materiály a samozřejmě se od toho bude odvíjet i částka, kterou bude nutné vynaložit. Ve hře je více variant. Sama ještě nevím,“ přiznala. Rozhodnutí bude jistě klíčové, protože vila nabízí široké možnosti využití.

Extravagantní design a vybavení

Zlaté záchody a italský mramor

Vila byla stavěna ve stylu podnikatelského baroka s významnými římskými prvky. Interiér je opravdu luxusní, zahrnující zlaté záchody a koupelny zdobené růžovohnědým italským mramorem. Obkladačky nesou značku Versace, což podtrhuje vysoký standard a extravagantní vkus původního majitele.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené