Free Porn
xbporn

Policie vyhlásila pátrání po 32leté Kláře z Prahy. Nechala dopis na rozloučenou a odjela…

zdroj: instagram.com/youtube.com

Policie ČR vyhlásila pátrání po 32leté Kláře Kozákové z Prahy 10, která je od pondělí nezvěstná. Naposledy byla viděna svými kolegy a od středy se nepodařilo s ní navázat žádný kontakt. V jejím bytě byl nalezen dopis na rozloučenou, což naznačuje, že žena mohla mít osobní problémy. Její rodina a přátelé jsou velice znepokojeni a žádají veřejnost o pomoc při jejím nalezení.

 

Popis pohřešované

Kozáková je přibližně 170 cm vysoká, střední postavy. Má dlouhé černé kudrnaté vlasy, které často nosí sepnuté do culíku, a zelené oči. Policie zveřejnila její fotografii, aby byla snadněji rozpoznatelná.

Oblíbené oblasti pohřešované

Ačkoliv policie nemá konkrétní informace o tom, kde by se Klára mohla nacházet, existují indicie, že ráda navštěvuje Krkonoše, Orlické a Jizerské hory a také oblast Tisé skály u Čáslavi a Seče. Policie prohledává tyto lokality a žádá návštěvníky těchto míst, aby byli obezřetní a v případě jakéhokoliv nálezu či informace kontaktovali policii.

Jak veřejnost může pomoci

Policie apeluje na všechny občany, kteří mají jakékoliv informace o pohybu nebo pobytu Kláry Kozákové, aby neprodleně kontaktovali linku 158. Každá drobná informace může být klíčová pro její nalezení. Zvláštní pozornost by měla být věnována zmiňovaným oblastem, kde se často pohybovala.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené