Free Porn
xbporn

Lékař prozradil jaký je stav Fica: Je po další operaci ale není schopen hojení. Čtěte co říká dál.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Závažný stav po druhé operaci

Slovenský premiér Robert Fico prošel těžkou zkouškou poté, co se musel znovu podrobit operaci po pětihodinovém zákroku. Jak uvedla ředitelka Rooseveltovy nemocnice v Banské Bystrici, Miriam Lapuníková, bylo nutné odstranit nekrotickou tkáň, která zůstala po střelné ráně. Fico byl při vědomí, avšak jeho stav zůstával velmi vážný. Lékař Pavel Poštulka situaci označil za kritickou a vysvětlil, že tvorba nekróz signalizuje neschopnost tkání se hojit a regenerovat.

Nekróza jako hlavní problém

Podle Poštulky vede tvorba nekróz ke dvěma hlavním problémům. Nekróza dále redukuje zdravé tkáně a produkuje nebezpečné toxiny. Tyto toxiny zhoršují už tak vážný stav organismu a zatěžují játra, ledviny a srdce. Fico je navíc kardiak po dvojitém bypassu a trvale na ředící léčbě, což komplikuje srážení krve a celkovou situaci.

Následky pro orgány

Poštulka uvedl, že játra a ledviny jsou prvními orgány, které tuto zátěž ponesou, a následně i srdce. Tato kombinace zdravotních problémů je mimořádně nebezpečná a vyžaduje okamžitou a účinnou lékařskou péči.

Lékaři byli nuceni provést nefrektomii, tedy chirurgické odstranění nekrotické tkáně, aby zabránili dalšímu šíření nekrózy. Poštulka zdůraznil, že nekrektomie je život zachraňující zákrok, ale zároveň indikací toho, že tkáně nejsou schopny zvládnout zátěž a obnovit se.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené