Free Porn
xbporn

Betty a Vojta z MasterChefa necelý rok po svatbě oznámili něco nečekaného? Podívejte se na nádherné fotky

zdroj: instagram.com/youtube.com

Očekávání prvního potomka od Betty a Vojty z MasterChefa

Manželé Betty a Vojta Urbanovi, kteří si získali srdce diváků svými kulinářskými dovednostmi v pořadu MasterChef, nedávno ohlásili radostnou zprávu – čekají své první společné dítě. Tato novinka vyvolala nadšení nejen mezi jejich fanoušky, ale i veřejností obecně.

Oznámení na sociálních sítích

Svou radostnou zprávu Betty a Vojta sdělili prostřednictvím sociálních sítí, kde sdílejí svůj životní příběh s fanoušky. Vojta Urban ve svém příspěvku nechal svět vědět:

„Už jsme potřebovali posilu do našeho kuchařského týmu. MasterChef junior na cestě.“ Tyto slova nejenže odhalují jejich nadšení z nového přírůstku do rodiny, ale také naznačují, že se těší na novou kuchařskou výzvu s příchodem jejich potomka.

Těhotenské focení a reakce fanoušků

Betty se nedávno pochlubila fotografiemi z těhotenského focení na svém Instagramu, což vyvolalo velkou vlnu gratulací od fanoušků a příznivců. Její zakulacené bříško na fotografiích od profesionální fotografky potvrzuje radostnou událost v životě této oblíbené kuchařky. Nechybí ani snímek z ultrazvuku, který ukazuje, jak se nový přírůstek v rodině postupně vyvíjí.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené