Free Porn
xbporn

Došla na první slova Horvátha, o neštěstí při kterém zahynul Kellner. Přečtěte si co děsivého popsal o posledních minutách.

zdroj: instagram.com/youtube.com

David Horváth – Jediný Přeživší Havárie Vrtulníku na Aljašce

Tragická událost, která zasáhla nejen Českou republiku, ale i světovou veřejnost, byla nehoda vrtulníku na Aljašce v roce 2021. Nejbohatší Čech, Petr Kellner, spolu s dalšími čtyřmi lidmi zahynuli při havárii, ale jediným přeživším byl David Horváth. Tato událost otřásla celou společností a stala se předmětem rozsáhlého zájmu médií i veřejnosti.

Tragická Nehoda a Její Důsledky

  1. března 2021 došlo k tragické havárii vrtulníku poblíž ledovce Knik na Aljašce. Vrtulník, kterým cestovali šestice lidí včetně Petra Kellnera, narazil do skalní stěny a následně se sesouval po svahu dolů. Pět osob zahynulo v důsledku této nehody, zatímco jediným přeživším byl David Horváth.

Přeživší Svědectví

David Horváth, jako jediný svědek této tragédie, popsal své zážitky z této události. Připoutaný a zraněný, zůstal Horváth po nehodě v šoku.

Byl svědkem ztráty životů svých spolucestujících, včetně Petra Kellnera. Jeho svědectví poskytlo cenný pohled na událost, která zůstane v paměti lidí na dlouhou dobu.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené