Free Porn
xbporn

Řekla Bára Stříteská, že je má Datel (Marek Valášek), špatné rodičovské kvality? Co na to průšvihář Marek?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Rodičovství: Nový začátek pro slavný pár

Rodičovství je jedním z nejkrásnějších a zároveň nejnáročnějších životních etap. Pro Barbora Stříteskou a Mareka „Datla“ Valáška, známý influencerům a oblíbené tváři sociálních médií, to byl zásadní zlom v jejich životě.

Necelé dva měsíce po narození jejich syna Kyliánka se pár poprvé odvážil vyrazit do společnosti a v rozhovoru pro eXtra.cz se podělili o své pocity, radosti a výzvy, které s sebou nová role rodičů přináší.

Představení malého Kyliánka

Malý Kyliánek se narodil 2. března 2024, vážící 3530 gramů a měřící 51 centimetrů. Jeho příchod na svět byl poznamenán téměř dvanáctihodinovým porodem, který ukázal sílu a odhodlání jeho rodičů. Barbora a Marek sdíleli první společné snímky s jejich andělským potomkem na sociálních sítích a od té doby se stali hrdými rodiči, kteří neustále objevují nové aspekty rodičovství.

Rodičovství jako nová výzva

Pro Barbora a Marka bylo rodičovství nejen zcela novou zkušeností, ale také neuvěřitelně vzrušujícím dobrodružstvím. I přesto, že nová role přináší mnoho výzev, jako jsou bezesné noci, péče o novorozeně a zvládání nových úkolů, pár se s tímto novým životním údobím vyrovnává s nadšením a láskou.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené