Free Porn
xbporn

Agáta Hanychová otevřeně o manželství s Prachařem! Podváděli jsme se navzájem!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Agáta Hanychová, módní ikona a mediální osobnost, je známá nejen svou krásou a talentem, ale i svými osobními zkušenostmi. V tomto článku podrobně rozebereme životní příběh této výjimečné ženy, včetně jejího manželství s Jakubem Prachařem.

 

Agáta Hanychová se narodila v Praze, kde také strávila své rané dětství a mládí. Již v mladém věku projevila zájem o módu a modeling, což ji později přivedlo k úspěšné kariéře v modelingovém průmyslu. Svou profesionální dráhu začala v mladém věku a rychle si získala pozornost díky svému výraznému vzhledu a talentu.

Mia přišla na svět v září 2017, avšak už od té doby se ve vztahu Agáty a Jakuba začaly ukazovat první trhliny a po třech letech se rozhodli pro rozvod. Důvodem údajně byly opakované nevěry ze strany Hanychových. Agáta nyní detailně rozebrala tuto situaci.

„K rozvodovému soudu Prachař přinesl všechny ty články, kdy jsem mu byla nevěrná. A soud udělal – ty, ty, ty, nepodvádí se! Já na to, jestli jim mám říct, kdy mě začal podvádět on? Že to dělal líp a utajeně, neznamená, že to nedělal!“ Uvedla Agáta

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené