Free Porn
xbporn

Před pár dny se Česko dozvědělo, v jaké finanční kondici se aktuálně nachází milovník luxusu Mirek Dopita. Co o něm prozradil Soukup?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Influencerka a manželka Mireka Dopity sdílí zprávy o finanční situaci

Influencerka Agáta Hanychová, manželka známého českého podnikatele Mireka Dopity, nedávno rozpoutala vlnu diskuzí a spekulací veřejnosti, když se vyjádřila k finanční situaci svého manžela. Podle jejích slov má na aktuálním stavu dluhů a exekucí podíl její bývalý partner, mediální magnát Jaromír Soukup.

V rozhovoru pro média Agáta Hanychová neváhala označit situaci za ironickou a tvrdila, že zveřejnění informací o dlužnících pochází od člověka, který sám má na krku nezanedbatelné dluhy.

Zároveň odmítla jakoukoli zodpovědnost za finanční záležitosti svého manžela a naznačila, že veškeré informace jsou veřejně dostupné v exekučním rejstříku.

Jaromír Soukup: „Nezabývám se pomluvami“

Na druhé straně mediální magnát Jaromír Soukup reagoval na obvinění neochotou komentovat spekulace ohledně finanční situace Mireka Dopity. Nicméně jeho vyjádření naznačilo, že mezi ním a Dopitou existuje historie, která může ovlivňovat jejich současné vztahy.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené