Free Porn
xbporn

„Zaklekli na mě“ a následně mě chtěli okrást skrze bílého koně.. Zásah celníků a o níž mluvil Andrej Babiš na tajně pořízené nahrávce

zdroj: instagram.com/youtube.com

Detaily kauzy FAU

Osm let od události, která zasáhla společnost FAU, stále rezonuje v médiích i ve veřejnosti. Kauza, kterou nyní policie opětovně otevřela, vyvolává otázky a spekulace. Jak se vyvíjela situace od roku 2016?

Nová podezření a stíhání

Aktuálně se na světle dostávají nové informace ohledně podezřelých aktivit souvisejících s firmou FAU. Jistá Ladislava Zimovjanová je stíhána kvůli podezření z podvodu, který údajně spáchala po předchozím „kleknutí“ firmy FAU pod zásahem celníků v roce 2016.

Co vedlo k novým podezřením? Při pohledu na detaily kauzy nabízí se zajímavé závěry. Zimovjanová byla údajně nelegálně jmenována jednatelkou FAU krátce po událostech v roce 2016.

Průběh událostí

Jak se situace vyvíjela? Po „kleknutí“ na firmu FAU se tři společníci rozhodli jmenovat novou jednatelku, Zimovjanovou. Tento krok ale nebyl bezkontroverzní, neboť čtvrtý společník, Vojtěch Csabi, nebyl na valnou hromadu pozván.
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené