Free Porn
xbporn

Každoroční unijní inventura emisních povolenek: Kdo jsou hlavní viníci? A kdy planeta dostává nejvíc zabrat?

zdroj: instagram.com/youtube.com

Emise CO2 a Jejich Vliv na Naši Planetu

Není tajemstvím, že emise oxidu uhličitého (CO2) mají zásadní dopad na naši planetu. Každoročně vyprodukuje obyvatel průměrně vyspělých zemí množství CO2, které by vyplnilo prostor krychle o hraně osm metrů.

To je obrovské množství, které největšími činiteli škodlivých emisí jsou často velké průmyslové podniky a energetické zdroje.

ČEZ, Tykač a Třinecké železárny: Hlavní Hříšníci?

V čerstvé unijní inventuře emisních povolenek vyšly na povrch znepokojivé informace o emisích CO2 v České republice. Mezi hlavní viníky patří společnosti, jako je státní energetický gigant ČEZ, podnikatel Pavel Tykač se svou skupinou a Třinecké železárny. Tyto firmy se dlouhodobě potýkají s vysokou uhlíkovou stopou, která má značný dopad na životní prostředí.

Největší Emisní Zločinci: Uhelné Elektrárny a Průmyslové Podniky

Podle nedávného žebříčku se na vrcholu seznamu emisních povolenek objevují převážně uhelné elektrárny a průmyslové podniky. Těmto zařízením se daří produkovat obrovské množství CO2, které vážně ohrožuje stabilitu naší planety. Elektrárna Počerady, například, vypouští do atmosféry jednu tunu CO2 každých deset sekund!
Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené