Free Porn
xbporn

Náhlá smrt krále diskoték! Matka popsala poslední chvíle svého jediného syna!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Smutná zpráva

Smutek zavládl nad slovenskou hudební scénou, když se dozvěděla o tragické události, která postihla mladého a talentovaného DJe Petera Hrada, známého také jako DJ Petrik HXYZ. Tento nadějný umělec nedávno oslavil své kulatiny, ale bohužel jeho oslavy byly zakončeny nečekanou a tragickou událostí.

 

Nejasnosti kolem smrti

Smrt DJe Petra Hrada je obestřena mnoha otazníky a nejasnostmi. Co se přesně stalo v osudný den, to zatím není úplně jasné. Jeho matka, Alena, sdělila, že Peter byl večer 22. února ve svém autě v Popradu, když najel na obrubník a prorazil pneumatiku.

Přivolaná policie ho převezla do CPZ (cela předběžného zadržení), protože Peter blábolil nesmysly a tvrdil, že ho chce někdo zabít. Policie zavolala jeho matku, aby ho přijela uklidnit. Ona samozřejmě nevěděla jak ho uklidnit a řekla jim, že je psychiatrický pacient a není způsobilá. Petrik trpěl těžkou paranoidní schizofrenií. To je důvod, proč musely být při jeho zadržení použity donucovací prostředky, byl mimo sebe a navíc měl panický strach z policie,“ pro Dnes24.sk jeden z přátel.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené