Free Porn
xbporn

První jarní měsíc začal a přinese těmto znamením zvěrokruhu ty NEJNÁDHERNĚJŠÍ MOMENTY!

zdroj: instagram.com/youtube.com

BERAN

Do následujících dnů jdete bez zátěže a nečekejte příliš mnoho. Je to od vás velmi chytré a realistické. Bude pro vás snazší, pokud se nebudou dít věci, ve které doufáte. Těžko byste nesli zklamání, kdyby tomu bylo jinak.

 

BÝK

Všechno snáze snesete kromě lží jednoho člověka. Ne že byste před nimi byli slabí a bezmocní, ale vyvolávají ve vás obrovský hněv. Je čas být rozhodný a bránit se, nebo ustoupit. Odstranit ji ze své blízkosti.

 

BLÍŽENCI

Nejste ochotni odevzdat se smutku a máte pocit, že pro vás nejsou lepší dny.Nevzdávejte se tak snadno, protože nikdy nevíte, co vás čeká. Dnes déšť, zítra slunce, takže po smutku přijde štěstí. Přinese to letošní jaro, ve které nedoufáte.

 

RAK

Chystají se velké změny, které se vás osobně hodně dotknou. Změní vaši náladu a stane se důvodem vašich změn a nervozity. Každé jaro vám vždy připomene nějaké smutnější jaro a vzbudí ve vás nostalgii po jedné osobě.

 

LEV

Možná se musíte vymlouvat na situaci, která vám ublížila.Víte, že za to nemůžete, ale máte pocit, že ano. Je čas, aby ostatní viděli svůj díl viny a chyb, které nesete, aniž byste si je vydělali.

 

PANNA

Víte, co vás čeká a co chcete. Začali jste se řídit svým srdcem, které vás táhne ke koze. Je vám jasné, že se nepoddáte pocitům, které vás táhnou. Jste připraveni vyrazit na konec světa a letos na jaře zažijete ty nejkrásnější chvíle.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené