Free Porn
xbporn

Teprve desetiletá holčička byla zvolena nejkrásnějším děvčetem! Už od 4 let se věnuje modelingu podívejte se jak vypadá ve svých 10 letech!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Stát se uznávanou modelkou je snem mnoha žen a dívek. Jen některým se však toto přání splní. Některé šťastné začnou s modelingem už v raném dětství s podporou rodičů, jiné se k profesi dostanou až v pubertě nebo dospělosti, ale jen málokterá zůstane v modelingu po celý život. Alina Yakupova z Moskvy začala už ve čtyřech letech a má velký potenciál k úspěšné kariéře v modelingu. I přesto, že je velmi mladá, věnuje se modelingovému světu už šest let, což je obdivuhodné, zejména když oslavila teprve desáté narozeniny. Alina tedy modelingu věnuje svůj čas od čtyř let věku.

 

Podle deníku Daily Mail byla před třemi lety zvolená nejkrásnější dívkou na světě. Její fanoušci si cení její nadpozemské krásy a přirovnávají ji k andělské tváři. Není divu – dokonalá dětská pleť, dlouhé plavé vlasy a uhrančivý pohled již okouzlily nejeden módní magazín. Alina tak sesadila z pomyslného trůnu nejkrásnější dívku Francouzku Thylane Blondeauovou, která se ve svých deseti letech objevila na titulní straně magazínu Vogue. Dnes je z ní půvabná mladá dáma.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené