Free Porn
xbporn

Žena, která ukazuje revoluční test od lékaře pro odhad délky lidského života.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Kolik let nám ještě zbývá? Tato otázka nám leží na srdci čím dál víc, jak stárneme. Lékař Claudio Gil Araujo z Brazílie přichází s jednoduchým testem, který vám může během několika vteřin poskytnout zajímavý pohled na délku vašeho života.

Tento test může odhalit více o vašem zdraví a motivovat vás k podniknutí kroků pro zlepšení. Samozřejmě, buďte obezřetní, a pokud máte s provedením testu potíže, měli byste se zamyslet nad tím, co můžete udělat pro své zdraví.

Doktor Araujo vytvořil tento test poté, co zaznamenal, že jeho pacienti často bojují s rovnováhou a sílou potřebnou například k zvedání či vstávání. To může být spojeno s pády a zraněními, a tak se rozhodl, že pružnost a rovnováha mohou být klíčové pro měření průměrné délky života.


Jeho cílem bylo zejména motivovat pacienty. Když nám doktor řekne, abychom něco udělali, často to přehlížíme. Ale když nám řekne, že pokud nic nezměníme, můžeme za pět let chybět, začneme vážně přemýšlet o svém zdraví. A právě proto vznikl tento jednoduchý domácí test.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené