Free Porn
xbporn

Z opuštěného přívěsu na koně k vysněnému domovu na kolech: Příběh mladého páru, který změnil starý kočár ve svůj mobilní sen!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Začalo to jako odvážný experiment, když se Sophie Frykfors von Hekkel a Lalli Castiglione rozhodli zakoupit starý, opuštěný kočár původně určený k přepravě koní.

S vizi a nezdolným nadšením v srdci vytvořili z této koupené vrakoviště něco zcela unikátního – svůj vysněný domov. V příběhu, který začal nákupem 7,5tunového přepravníku pro koně za 3 500 britských liber, nalezli pár nový smysl života.

Tento kočár, dlouho zanedbávaný a využívaný k přepravě koní, se stal základem pro jejich inovativní přeměnu. Během jednoho roku provedli kompletní renovaci, proměnivší 20 stop dlouhý a 6 stop široký kočár na pohodlný domov s dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní, koupelnou a dalšími prostorami.


Prostor, který je přístupný po žebříku, poskytuje nejen pohodlí, ale také svobodu, neboť ho mohou přemístit kamkoliv své srdce touží. Investice kolem 200 000 NOK se stala klíčem k jejich ekologicky šetrnému a udržitelnému domovu.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené