Free Porn
xbporn

Kolemjdoucí byl ohromen tím, co viděl na trávě. Pořídil snímek a zveřejnil ho na sociálních sítích, ale když si uvědomil co se vlastně děje začal plakat.

zdroj: instagram.com/youtube.com

reklama

LISABON – 20.06.2017 – 10:53 – Série fotografií zachycujících skupinu portugalských hasičů odpočívajících na trávníku po intenzivní práci na uhašení plamenů obrovského lesního požáru, který se rozšířil přes centrální region Portugalska, koluje na sociálních sítích. Podle zprávy jednoho ze týmových hasičů byl okamžik zachycen během 25minutové přestávky, na kterou měli bezpečnostní profesionálové nárok při střídání směn. Zásahy hasičů na potlačení plamenů probíhají od soboty.

Reklama

 

„Po noci a dni hašení lesního požáru v Góis jsme měli také právo na 25 minut odpočinku na říční pláži, ačkoli byla zahalena kouřem,“ napsal hasič Pedro Brás v neděli na svou facebookovou stránku. Plameny kolem Pedrógão Grande uprostřed země by podle ředitele civilní obrany Vitora Vaz Pinta měly být pod kontrolou v následujících hodinách díky úsilí 1150 hasičů s podporou téměř 400 vozidel. Sloupce kouře jsou stále viditelné v nedalekých kopcích a některé požáry jsou stále aktivní. Premiér Antonio Costa nařídil vyšetřování požáru na základě dvou otázek: zda počasí vysvětluje rozsah katastrofy, proč selhala komunikace záchranných služeb, a proč nebyla uzavřena cesta, kde došlo k úmrtím?

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené

Reklama