Free Porn
xbporn

Zemřela další oblíbená herečka z našich televizí! Znát jí můžete ze seriálu ULICE!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Oblíbená televizní herečka Zdena Hadrbolcová zemřela ve věku 86 let. Její poslední velkou rolí byla Růženka v seriálu ulice, kam vnášela pohodu a úsměv, avšak tvůrkyně měla za sebou velkou řadu rolí.

Zprávu jako první přinesl Blesk.cz zprávu následně potvrdila kamarádka herečky Iva Hüttnerová. Herečka měla loni v prosinci utrpět mozkovou příhodu, po které musela být převezena do nemocnice svoje poslední měsíce ztrávila v léčebně pro dlouhodobě nemocné. Herečka se Nám také svěřila, že dlouho tajila kde se Hadrbolcová nachází, protože jí velmi záleželo na jejím klidu.

 

Hadrbolcová se narodila 13. července roku 1937, na damu byla členkou velmi silného ročníku s Libuší Švornovou, Františkem Husákem.

Hned po škole vedla její cesta do divadla S.K.Neumanna dnes divadlo pod Palmovkou, kde vydržela hrát přes 30 let. Hrála také v řadě ostatních divadlech, za zmínku určitě stojí třeba divadlo Na zábradlí.

Zdena Hadrbolcová, vedle své pedagogické činnosti na DAMU, prokázala svůj talent také v literatuře. V roce 1976 publikovala román s názvem „Paraple paní Černé“, jehož příběh se odehrával v prostředí prvorepublikového Žižkova. Kromě toho se věnovala také překladům divadelních her.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené