Free Porn
xbporn

Premiér Fiala se vydal do Německa na nákupy, toto všechny čechy dostalo a nemohou uvěřit vlastním očím.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Premiéra Petra Fialu (ODS) postihla vlna kritiky poté, co se rozhodl provést srovnávací nákup potravin v německém a českém obchodě. V novém dílu pořadu Otázky a odpovědi z Kramářovy vily se premiér zaměřil na ceny potravin a přinesl do veřejného prostoru výsledky svého nákupu.

 

Fiala využil pracovní cesty do Karlovarského kraje k tomu, aby porovnal ceny potravin v německém a českém prostředí. Koupil devět různých druhů potravin v německém Waldsassenu a poté provedl totožný nákup v českém Chebu. Porovnáním cen dospěl k závěru, že nákup v České republice je o více než 60 korun dražší než v Německu. Premiér upozornil i na fakt, že výrobky v Česku jsou nejen dražší, ale zdá se, že mají i menší balení.

Video s výsledky nákupu rychle získalo velkou pozornost na sociálních sítích, ale přineslo i vlnu kritiky. Někteří tvrdí, že premiér zanedbává nižší ceny potravin v Česku a nebere v úvahu rozdíly v příjmech obyvatel. Kritiku vyjádřila i bývalá ministryně práce Jana Maláčová, která naznačila, že premiér nyní chápe problémy běžných občanů a měl by se jimi zabývat.

Pokračujte na další straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené