Free Porn
xbporn

Která tři znamení zvěrokruhu ovlivní novoluní v listopadu obzvlášť silně?

zdroj: instagram.com/youtube.com

27. LISTOPAD 2023  slibuje, že bude klíčovým okamžikem pro ty, kteří pozorně sledují pohyby hvězd. Přijde čas novoluní, který podle astroložky Angely Pearl zanechá stopy na životech několika znamení zvěrokruhu. Podívejme se na změny, které je čekají.

 

Listopadový  úplněk je známý jako „bobří měsíc“ nebo „bobří úplněk“. Svůj název získal podle bobra, který se v tomto ročním období připravuje na zimu. V keltské tradici se mu také říká „smuteční úplněk“, „mrazivý úplněk“ nebo „temný úplněk“. Úplněk v Blížencích v listopadu 2023 představuje potřebu změny a spontánnosti. Přemýšlejte více o svých pocitech. Následujte své srdce a to, co vás přitahuje. Vyzkoušejte něco, na co jste dříve byli příliš odvážní. Vyzkoušejte věci, kterých jste se dříve příliš báli. Nebojte se ničeho. Mluvte o všem a bavte se s lidmi kolem sebe. Snažte se zůstat klidní za všech okolností a ve všech situacích. Ať se stane cokoli, budeš v pořádku.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pro Štíry přinese 27. listopad neobvyklé změny. Toto novoluní se objeví ve vašem znamení a zvýrazní vaši osobnost a vzhled. Připravte se na změnu stylu, možná nový střih nebo aktualizaci šatníku. Nový vzhled vám nejen dodá sebevědomí, ale také zvýrazní vaši jedinečnost. Navíc je to příznivé období pro zahájení sportování, které vám dodá nejen fyzickou sílu, ale i energii k objevování nových obzorů.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené