Free Porn
xbporn

Tvoří panenky zobrazující různá postižení: Jeho cíl je podpořit děti s nemocemi, aby se cítily přijaty a normální

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vitiligo není jen kosmetickým, ale i emocionálním dobrodružstvím, kterému čelí lidé po celém světě. Jednou z těch, kdo překračují hranice viditelných bariér a šíří poselství lásky a přijetí, je 64letý João Stanganelli z Brazílie.

João, který se sám potýká s vitiligem od svých třiceti let, dokázal transformovat svou vlastní výzvu na inspiraci pro ostatní. Jakmile se na jeho těle začaly objevovat bílé skvrny, uvědomil si, že chtěl udělat něco pozitivního, aby změnil vnímání okolního světa.

Dříve aktivní v gastronomii, nyní částečně v důchodu, João našel nový smysl pro život skrze umění háčkování. Na první pohled to může vypadat jako pouhá zábava, ale pro Joãa to bylo mnohem víc. Háčkování panenek s vitiligem se stalo jeho způsobem, jak šířit povědomí a podporu pro lidi s touto podmínkou.


Přestože na začátku pociťoval bolest v prstech a zádech, nyní je jeho vášeň tak ohromující, že si bez háčkování nedokáže představit ani jeden den. Jeho ručně vyrobené panenky s vitiligem nejsou pouhými hračkami – jsou symbolem inkluzivity a akceptace různorodosti.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené