Free Porn
xbporn

Tragická zpráva o osudovém boji 23leté Natálky Hricové: Jak prohrála boj s osudovou nemocí.

zdroj: instagram.com/youtube.com

V posledních letech se stále více mladých lidí otevřeně podělilo o své mentální problémy prostřednictvím sociálních sítí. Jednou z těchto osob byla i Natálie Hricová, 23letá mladá žena, která svůj osobní deník boje s anorexií sdílela na Instagramu pod přezdívkou „BlondeNatalii“. Bohužel však Natálčin příběh neskončil šťastně, ačkoliv vedla dlouhý a statečný boj s touto krutou mentální poruchou.

 

Nedávno vážila Natálie při své výšce 160 cm pouze 20 kg, což dokazuje vážnost její situace. Její nejnižší zaznamenaná váha dosáhla dokonce pouze 19,5 kg. Informaci o její tragické ztrátě sdělila její blízká kamarádka Gabriela na Instagramu. Gabriela ve svém příspěvku zdůraznila, jak nebezpečná anorexie může být a jak je důležité brát všechny psychické problémy vážně.

Anorexie je složitou mentální poruchou, která postiženým často deformuje jejich vnímání vlastního těla a sebe sama, což vede k odmítání potravy. Kromě fyzických následků, jako je podvýživa, oslabení svalů a vypadávání vlasů, má anorexie také značný dopad na psychiku postiženého, což může vyvolat depresi, úzkosti a dokonce i myšlenky na sebepoškození. Boj s anorexií je obtížný a často trvá dlouhou dobu. Je nezbytné vyhledat pomoc od odborníků, kteří mohou postiženým pomoci návratu do normálního života. Gabriela ve svém příspěvku apeluje na všechny, aby nepodceňovali své problémy a hledali pomoc včas.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené