Free Porn
xbporn

Iva Kubelková ukázala svojí postavu v plavkách! Podívejte se jak dvojnásobná maminka seká trávu!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Iva Kubelková, česká modelka a mediální osobnost, se stala výrazným jménem ve světě modelingu a televizního průmyslu. S jejím půvabem a talentem se vypracovala z místního dívčího snu na mezinárodní supermodelku. Přečtěte si příběh této úspěšné ženy a její působení v modelingu.

 

Raná kariéra

Iva Kubelková se narodila 1. října 1982 v Plzni, Česká republika. S jejími výraznými rysy a výškou 178 cm měla přirozený talent pro modelování. Její kariéra začala brzy po dokončení střední školy, když se přestěhovala do Prahy, aby se stala profesionální modelkou.

Průlomový okamžik

Prvním průlomovým momentem v její kariéře bylo stát se tváří známé módní značky Triumph, což ji přivedlo do povědomí širšího publika v České republice. Její elegance a krása rychle upoutaly pozornost módních návrhářů a fotografů, což jí otevřelo dveře ke spolupráci s několika prestižními značkami.

Mezinárodní úspěch

Iva Kubelková však nezůstala pouze v českém módním průmyslu. S odhodláním a pracovitostí se stala mezinárodním modelem. Pracovala na přehlídkách, fotila se pro módní časopisy a získala kontrakty s předními módními značkami po celém světě. Její práce ji zavedla do měst jako Paříž, New York, a Miláno, kde spolupracovala s renomovanými designéry a módními domy.

Pokračujte pro fotky na další stránku.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené