Free Porn
xbporn

Katka (29) sdílí příběh, který vás ohromí: Lékařský scénář na Slovensku, kterým nikdy předtím neprožila.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Výčitky a pobouření se šíří po sociálních médiích poté, co jedna mladá žena sdílela svůj otřesný zážitek ze setkání se svým otcem na urologické klinice na Slovensku. Místo očekávané pomoci a péče byl jejímu zoufalému otci udělen neospravedlnitelný a hrůzný osud.

Pocity bezmocnosti, hněvu a beznaděje ovládají rodinu, která doufala, že dostane pomoc, kterou její otec tak zoufale potřeboval. Celý příběh začal, když se mladá žena rozhodla vzít svého otce s vážnými problémy močového ústrojí na urologickou kliniku v Popradu.

Její otec trpěl týdny ukrutnými bolestmi a močil krev s krevními sraženinami. Přestože jeho obvodní lékařka stanovila původní termín vyšetření až na červen, dcera žádala o dřívější pomoc. Důrazně požádala lékařku, aby jejího otce co nejdříve objednala, což se nakonec stalo až na 10. května.


Avšak to, co následovalo, bylo absolutně nepřijatelné. Po příchodu do urologické ambulance byl pacient vyšetřen s takovou hrubostí a nedostatečnou péčí, že by to nikdo nečekal ani v nejhorších snech.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené