Free Porn
xbporn

Zaměstnanec nemocnice krutě zneužil mladou pacientku s rakovinou ihned po chirurgickém zákroku.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Nechceš věřit svým očím! Německá nemocnice v Offenbachu se stala dějištěm hrůzy, která otřásla celým regionem. Sedmnáctiletá pacientka, která podstoupila operaci na odstranění nádoru prsu, se stala obětí noci, kterou by chtěla navždy vymazat ze své paměti.

Celý příběh, který zní jako noční můra, se odehrál v červnu 2021. Mladá dívka, bojující s rakovinou prsu, byla převezena do zotavovací místnosti po náročném zákroku. Co se stalo poté, je téměř nepopsatelné.

Údajně ji brutálně znásilnil 42letý zaměstnanec nemocnice, Tuncay Y., který byl zodpovědný za převoz pacientů na operační sál a zpět. Dívka byla stále omráčena anestézou, bezmocná a zranitelná. Pachatel se údajně nechal unést temnou stránkou své povahy, bil a dusil ji, zatímco ona zoufale prosila o milosrdenství.


Co je ještě děsivější, na pokoji s touto utrpením zmítanou pacientkou ležela i další dívka, která se probouzela z narkózy. Její přítomnost však muže nezastavila. Vzal jí telefon, vyhrožoval a donutil ji, aby se odvrátila od děsivého pohledu.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené