Free Porn
xbporn

Jak se vyhnout placení poplatků za Českou televizi: Lidé našli způsob, jak si ponechat své peníze.

zdroj: instagram.com/youtube.com

Česká televize, disponující rozpočtem přesahujícím sedm miliard korun, představuje v České republice médium s nejvyšším finančním rozpočtem. Tento rozpočet je hrazen prostřednictvím koncesionářských poplatků, které platí občané. Napřesto se vedení České televize neustále snaží získat vyšší finanční prostředky, což vyvolává nespokojenost některých občanů. Mnozí z nich mají pocit, že televizní stanice nedostatečně vytváří obsah, který by byl pro ně relevantní, a naopak propaguje mainstreamové názory, které jsou dostupné bezplatně.

 

Veřejnoprávní postavení a financování České televize prostřednictvím koncesionářských poplatků má historický význam. Bylo navrženo tak, aby tuto televizní stanici financovali přímo občané, nikoliv stát, což by teoreticky mělo sloužit jejich zájmům. Nicméně v praxi se mnozí občané cítí odstrčeni a nespokojeni s tím, jak Česká televize využívá jejich finanční prostředky. Pan Miloš například kritizuje televizi za časté reprízy a manipulativní zpravodajství.

Kromě toho existuje snadná možnost, jak se vyhnout placení koncesionářských poplatků. Stačí podat prohlášení, že domácnost nevlastní televizní přijímač, a tím pádem není povinnost platit poplatky. Však s tímto prohlášením je spojen zákaz sledování televize, a porušení tohoto pravidla může být sankcionováno pokutou ve výši 10 000 korun.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené