Free Porn
xbporn

Děti s těmito jmény to budou mít v novém školním roce velmi těžké

zdroj: instagram.com/youtube.com

Je tu další a pro někoho první školní rok. Pokud děti čekají nové sešity, těžké testy a spousta živé komunikace, tak pro rodiče začíná velmi těžké období slzami a kontrolou úkolů až do noci. Obzvláště těžké to ale budou mít děti s následujícími jmény. Pokud je na seznamu jméno vašeho dítěte, připravte se…

1. Chlapec jménem Max

Chlapec jménem Max nepatří k těm, kteří se řídí společenskými normami a pravidly. Je známý svým rebelským duchem a kreativním myšlením. Max je stejný spolužák, který se vzpírá tradičním normám a přesvědčuje své kamarády, aby se vyhýbali vyučování, které ho nezajímá. Rodiče, připravte se na to, že tento misantrop bude za své chování kritizován, ale z předmětů, které ho baví, bude mít jedničky. Tento chlapec, Max, přesně ví, co chce. Ale v konzervativních vzdělávacích institucích jsou takové děti odsouzeny k tomu, aby dostaly za své názory facku.

2. Jaké bude dítě jménem Antonín?

Antonín se rád učí novým věcem, je zodpovědný a snaží se vše dělat včas. Jeho spolužákům se však tento přístup ne vždy líbí. Navíc existuje mnoho důvodů, proč si z Antonína dělat legraci. Pokud si vaše dítě stěžuje, že ho ve škole šikanují, nestůjte stranou, postavte se, poděkuje vám.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené