Free Porn
xbporn

Kontroverzní výroky Basikové a Jandy ohledně Hany Zagorové vzbuzují pozornost

zdroj: instagram.com/youtube.com

Praha – Ve světě hudebního showbyznysu se stává něco neuvěřitelného! Legendární česká zpěvačka Hana Zagorová (75) je momentálně středem pozornosti, ale ne v tom smyslu, jaký by si představovala. Zdá se, že někteří její kolegové ji nedrží v takové úctě, jakou by si možná zasloužila.

Většina z nás si pamatuje, jak loni celé Česko a Slovensko truchlilo nad ztrátou této hudební ikony po dlouhé těžké nemoci. Hana Zagorová byla symbolem českého popu, získala devět Zlatých slavíků v řadě, Diamantovou cenu za prodej alba v nákladu 10 120 000 kusů a byla uvedena do Síně slávy hudebních cen Anděl.

Avšak nedávno se někteří její kolegové rozhodli prozradit, co si o ní skutečně myslí. Bára Basiková (60), která sama má úctyhodný hlas, se neštítí vyjádřit své výhrady vůči Haně Zagorové. „Já se musím přiznat, že Hanka mě nikdy svým projevem naprosto nepřesvědčila.


Přišla mi dříve než taková písničkářka a její projev byl na mě až velmi infantilní. Přece jen mám ráda velké nosné klenuté hlasy, kantilenu a tak. V každém případě měla svůj jasný, specifický projev,“ prohlásila Basiková.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené