Free Porn
xbporn

Matčin podivný pocit před svatbou dcery odstartovala stará fotografie, kterou nalezla…

zdroj: instagram.com/youtube.com

Toto je příběh, který překonává všechny vaše wildest sny! Když se Heidi a Ed Savitt v létě po šestiletém vztahu vzali, nikdo netušil, že jejich svatební den bude mít tak šokující a neuvěřitelný příběh, jaký si ani nepředstavíte. Tohle je bulvární článek, který vás dostane!

Podle deníku Daily Mail se Heidi a Ed poprvé setkali na univerzitě v Newcastlu v Londýně v roce 2011. Byli to jen dva studenti, kteří se zamilovali a jejich láska vykvetla. Až před rokem se rozhodli pro svatbu a jejich svatební den byl plný lásky a romantiky.

Ale teď se vraťme o pár let zpět, do doby, kdy byli spolu čtyři roky a rozhodli se, že je čas, aby se jejich maminky, Kay Parker a Fion Savitt, setkaly. Během společné večeře Kay začala vyprávět příběhy o tom, jak malá Heidi milovala plachtění a jak měli jako rodina dovolenou v Turecku, kde si dívka našla kamaráda.


A to je ten moment, kdy se celý příběh stává naprosto neuvěřitelným. Kay se po večeři vrátila domů a najednou ji přepadla vzpomínka na jméno chlapce, které Heidi jako malá znala – Ed!

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené