Free Porn
xbporn

Mužská jména, jež nesou špatné znamení: Nejlepší je tato jména dětem nepřidělovat

zdroj: instagram.com/youtube.com

Věděli jste, že některá mužská jména mohou nést svým nositelům smůlu? Karmická zátěž těchto jmen může ovlivnit jejich osud a zdraví. Ačkoli je důležité si uvědomit, že jméno není jediným faktorem ovlivňujícím náš život, numerologie nám naznačuje, že některá mužská jména jsou méně vhodná než jiná. Zde jsou některá z těch, která byste měli pečlivě zvážit.

Adrián:
Jméno Adrián zřejmě nepřináší lehký život. I když zní hezky, měli byste se mu raději vyhnout, pokud plánujete dát toto jméno svému dítěti. Toto jméno je spojeno s karmickou zátěží, která může ovlivnit osobní štěstí a dokonce i zdraví jeho nositele.

Alfonz:
Ani Alfonzové nečeká růžový život. Jejich osud bude plný nepředvídatelných událostí, včetně zdravotních problémů. Toto jméno je karmické a zdá se, že přináší smůlu zejména mužům narozeným ve znamení Štíra.¨


Andrej:
Andrejovi budou v životě bránit určité bloky, a často budou mít pocit, že se jim staví do cesty nepřekonatelné překážky. I když Andrejové často působí veselým dojmem, jsou vnitřně nestabilní a náladoví. Karmické jméno může zmiňovat vibrace jejich příjmení.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené