Free Porn
xbporn

Těchto 5 znamení zvěrokruhu zažije v září pravou lásku

zdroj: instagram.com/youtube.com

Období, které je před námi, přináší velké šance na proměnu milostného života a 5 znamení zvěrokruhu čeká závratné změny. Zjistěte, zda je mezi nimi i vaše znamení!

 

V září 2023 opustí Venuše a Merkur své retrográdní pozice. Jedná se o nejdůležitější událost měsíce, protože obě planety jsou nejbližšími sousedy Slunce. Venuše a Merkur jsou zodpovědné za náš každodenní život a komunikaci.

Ledy tají a energie dobíjí naše romantické společenství. Pokud tedy byla vaše komunikace s partnerem v srpnu a srpnu přerušena, budete mít v září a září šanci tento proces znovu nastartovat. Případně si můžete uvědomit, že je čas situaci zcela pustit z hlavy a tento milostný příběh ukončit.

 

Lev

Venuše je ve vašem znamení retrográdní od nynějška až do konce července.

Váš milenec se možná vzdálil, ale již 4. září se můžete setkat nebo navázat kontakt, nebo prostě váš románek může nabrat příjemný směr.

Bonus pro vás: V srpnu jste mohli být velmi unavení, ztratili jste vývojový vektor nebo jste měli nějaký fyzický problém, který vám začal působit komplexy.

Nyní se opět „postavíte na nohy“. Budete se cítit nabití energií, budete si věřit a uvidíte se krásní takoví, jací jste.

Tím si získáte nové obdivovatele a od 4. září budete u opačného pohlaví oblíbenější.

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené