Free Porn
xbporn

Lela Vémola zazářila s lví hřívou: Fanoušci nešetří chválou pro tuto nepřehlédnutelnou bohyni

zdroj: instagram.com/youtube.com

Praha, 25. srpna 2023 – Lela Vémola, módní ikona a neodmyslitelná polovička slavného MMA zápasníka Karlose Vémoly, opět dokázala, že umí překvapit a nebojí se experimentovat se svým vzhledem. Na nedávné společenské události zazářila v úplně novém kabátě – nejen co se týče oblečení, ale i vlasového stylingu.

Zatímco v minulosti jsme byli zvyklí vidět Lelu ve smyslných šatech s hlubokým výstřihem, poslední dobou se zdá, že si oblíbila elegantnější a sofistikovanější módu. Na veřejnosti již několikrát spatřili novým stylem, který jí nesmírně sluší.

Na poslední akci nezůstala pozadu. Do společnosti se předvedla v ohromující černé sukni, která zdůraznila její štíhlou postavu, a doplnila ji černým topem s rukávy k lokti. Ačkoliv to byla „jen“ večírková příležitost, Lela si dala záležet na detailu. Je jasné, že elegantní móda jí sedí a umí ji nosit s grácií.


Nejvíce však vynikly její vlasy. Známá svou zářivou hřívou, tentokrát nezůstala pozadu. S účesem připomínajícím hřívu lvice se stala středem pozornosti. Její vlasy jí padaly do volných vln a dodaly jí dravý, a přesto sofistikovaný vzhled. Podle reakcí na sociálních médiích se zdá, že tento vlasový styling zaujal nejen fanoušky, ale i její kolegyně z branže.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené