Free Porn
xbporn

Jiří Paroubek odhaluje výši svého důchodu: Prodej majetku by byl nutností, pokud by žil jen z penze

zdroj: instagram.com/youtube.com

V červnu letošního roku došlo k dalšímu zvýšení penzí a situace je jistě na pováženou. Průměrný starobní důchod se konečně přehoupl přes hranici 20 tisíc korun, avšak co nyní vyšlo najevo, vám doslova vyrazí dech.

Zprávy z politických kruhů totiž hovoří o Jiřím Paroubkovi, bývalém premiérovi a prominentním politikovi, který se ocitl na mizině a nucen je prodat majetek, aby mohl uživit sám sebe.

Slibovali nám lepší budoucnost, ale realita je trpce jiná. Jiří Paroubek, kdysi výrazná politická postava, se nyní musí potýkat s nedostatečnými financemi, a to i přesto, že jeho dřívější měsíční příjem dosahoval astronomických 27 tisíc korun. V posledních letech se však situace výrazně změnila, a to díky několika „valorizacím“ jeho důchodu.


Nyní může sám Jiří Paroubek prozradit, jak se žije jako penzista. V rozsáhlém rozhovoru pro bulvární portál ŽivotvČesku.cz, zveřejněném nedávno, odhalil několik skutečností, které by jistě nikdo neočekával. „Můj důchod je mírně nad úrovní čisté průměrné mzdy,“ přiznal Jiří Paroubek s patrným zklamáním v hlase.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené