Free Porn
xbporn

Zádrhel na Slovenských hranicích: Muž nabízel 100 000 tisíc za roční dítě a teď si to odpykává

zdroj: instagram.com/youtube.com

Národní ukrajinská policejní síla zaznamenala další hrůzný případ, který zasáhl srdce občanů. Tentokrát se jedná o temný svět obchodování s nevinnými dětmi, který vyplul na povrch díky statečným ukrajinským policistům.

Zdá se, že lidská zvěrstva neznají mezí, jak dokazuje tato zpráva. Ozbrojeni informacemi od pracovníků migrační policie v Zakarpatské oblasti, se četa odhodlaných policistů vydala na stopu jednomu z nejnebezpečnějších zločinců, který se opovážil obchodovat s dětmi.

Třiačtyřicetiletý Zakarpatčan plánoval něco tak ohavného, že to srazí dech všem slušným občanům. Za pomoci matky s pouhým jedenáctiměsíčním dítětem se tento muž snažil překročit slovenskou hranici.


Co však šokovalo ještě více, byla cena, kterou byl ochoten zaplatit za tento nechutný zločin. Podle informací, které se nám dostaly do rukou, nabídl matce pět tisíc amerických dolarů, aby odevzdala svého vlastního syna do jeho nechvalně proslulých rukou. Pět tisíc dolarů, za které chtěl koupit nevinnost a budoucnost dítěte.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené