Free Porn
xbporn

VIDEO: Poslední rozloučení pro umírajícího manžela: Žena zazpívá srdceryvnou píseň před posledním rozloučením!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Drama a smutek zachvátily rodinu Gibsonových, když pouhé tři dny předtím, než se manžel a otec čtyř dětí, Tony Gibson, navždy rozloučil se světem, zazpívala mu jeho žena, Danielle, poslední píseň – „Amazing Grace“. Jejich příběh o nekonečné lásce, nemoci a odvaze teď oslovuje srdce lidí po celém světě.

Všeho začalo v prosinci 2017, kdy si Danielle a Tony všimli prvních zvláštních příznaků, které postihly Tonyho. Začal ztrácet paměť a postupně upadal do zmatenosti. „Musela jsem na pokoje v našem domě nalepit štítky, protože se prostě nevzpomínal na běžné věci,“ svěřila se Danielle. Oba byli zoufalí a nemohli pochopit, co se s jejich mladým a plným života manželem děje.

Bohužel trvalo několik měsíců, než lékaři v lékařském centru Vanderbilt University v Nashvillu konečně stanovili diagnózu. Tony byl postižen vzácným onemocněním zvaným CJD, což je zkratka pro „Creutzfeldt-Jakobovu nemoc“ – lidskou formu nemoci šílených krav. Toto onemocnění je neobyčejně vzácné a neexistuje na ně žádný lék. Inspire More informuje, že většina lidí s touto nemocí zemře během jednoho roku od stanovení diagnózy.


Danielle se rozhodla bojovat po boku svého milovaného manžela a pečovala o něj, dokud jeho stav nebyl natolik vážný, že musel být umístěn do pečovatelského domu. Navštěvovala ho co nejčastěji, ačkoli věděla, že se nemoc nemilosrdně šíří.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené