Free Porn
xbporn

Magické kouzlo pro dokonale absurdní vlasy: Mytí, jaké jste ještě nikdy neviděli!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Všichni toužíme po krásných, lesklých a zdravých vlasech, ale jak na to? Stačí dodržet jednoduché, ale účinné kroky správného mytí vlasů. Jen málo lidí si uvědomuje, že šamponování má svá pravidla a nedbalost může způsobit poškození vlasů. Přečtěte si náš podrobný průvodce, jak si dopřát vlasy, které si zaslouží!

Krok 1: Naleznete ten pravý šampon
Prvním krokem k oslnivým vlasům je správný výběr šamponu. Každý z nás má jiný typ vlasů, a proto volte šampon, který je speciálně přizpůsoben vašim potřebám. Suché, mastné, barvené nebo poškozené vlasy – pro každý typ existuje vhodný šampon. Sáhněte po produktu bez sulfátů, abyste svým vlasům zajistili šetrnou péči.

Krok 2: Zapomenutý krok – vykartáčujte si vlasy
Předtím, než vlasy ponoříte do vody, nezapomeňte je důkladně vykartáčovat. Tímto jednoduchým krokem předejdete nepříjemným zacucháním a zároveň minimalizujete namáhání vlasů během mytí.


Krok 3: Namáčení vlhkým štěstím
Správné mytí začíná důkladným namočením vlasů. Teplá voda je tu tím pravým – horká voda by vlasy vysušila a to určitě nechcete. Ujistěte se, že vlasy a pokožka hlavy jsou rovnoměrně promáčené vodou.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené