Free Porn
xbporn

Peníze, vášeň a dobrodružství přicházejí: 5 znamení zvěrokruhu, která budou vzkvétat za vlády Lva

zdroj: instagram.com/youtube.com

Vláda Lva letos přichází ve zvláštní době, protože nyní stále více planet upadá do retrográdnosti. Tato silná retrográdní energie nás vybízí k ohlédnutí do minulosti, k otázkám a přemýšlení o starých problémech, které lze nyní vyřešit.

Dny, kterým vládne Lev, jsou však také dny pokroku a vývoje a astrologové tvrdí, že nadcházející období, kdy je Slunce v poli Lva, je zvláště šťastné pro následující znamení zvěrokruhu.

Rak

Období Lva vám dodá sebevědomí a léčivou energii! Když Slunce osvítí váš druhý dům peněz, osobního majetku a sebeúcty, pocítíte potřebu naplnit svůj život stabilitou, hojností a naplněním. S retrográdní Venuší ve Lvu se však oživí i ty vaše části, které se staly povrchními. Je čas znovu se spojit s tím, co naplňuje vaši duši a díky čemu se cítíte doma. Vaše kariéra získá na dynamice a vaše reputace se zvýší.

Lev

Členové tohoto znamení patří k nejrozkvetlejším v sezóně. V letošním roce, kdy je Venuše retrográdní v prvním domě (dům osobní identity), zažijí Lvi jiný pocit. Retrográdní Venuše vás přiměje vážně se zamyslet nad tím, kým jste dříve byli. Co vás v minulosti zastavilo? Co vám bránilo projevit se tak, jak jste chtěli? Co z vás udělalo něco, čím nejste? Pronikněte k jádru toho, kým skutečně jste, ne toho, co vám bylo řečeno, že jste! Slunce ve Lvu se spojuje s Jupiterem a Uranem v Býku, takže je čas na radikální změnu ve vaší kariéře a v obrazu, který o vás vidí ostatní. Měníte se a v tomto procesu se nevyhnutelně změní i vaše profesní cíle.

 

 

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené