Free Porn
xbporn

Divný jazyk, divná strava: Co vám váš jazyk říká o vašem těle a jak ho napravit!

zdroj: instagram.com/youtube.com

Naše těla jsou skvělými komunikátory, ale bohužel, v dnešní době jsme se dostali do situace, kdy si neumíme vysvětlit, co nám snaží sdělit. Stovky let jsme se vyvíjeli a přizpůsobovali potravě, ale moderní doba a potravinářský průmysl nám dávají nové výzvy. Někteří vědci a lékaři tvrdí, že naše těla nám posílají varovné signály prostřednictvím různých potíží, které bychom neměli ignorovat.

Jedním z prvních signálů, kterým nám naše tělo říká, že něco není v pořádku, jsou problémy s trávením. Průjem, zácpa nebo střevní onemocnění nejsou normální a mohou být důsledkem nevyvážené stravy. Pokud tyto potíže trvají dlouhodobě, můžeme riskovat narušení celého systému a negativní vliv na další orgány.

Dalším varovným signálem mohou být obtížně se hojící rány. To může být známkou nedostatku bílkovin, které jsou stavebními kameny našeho těla. Pokud se snažíme bojovat s infekcemi a záněty, je důležité mít dostatečný přísun bílkovin.


Špatný stav vlasů a nehtů také může napovědět něco o naší stravě. Lámavé vlasy a nehty mohou být důsledkem nedostatku bílkovin a vitamínů. Vegetariáni by si měli dát pozor na dostatečný přísun vajec a vegani by měli sáhnout po ořeších, které jsou bohatým zdrojem bílkovin. Pro zdravé a pevné nehty pak mohou pomoci ovoce a zelenina, zejména banány a avokádo.

Pokračujte ve čtení na druhé straně.

Druhou stranu si otevřete níže

(Pokračování otevřete níže)

Reklama

Sdílejte tento článek svým přátelům.

Doporučené